למעלה מ-11,000 צעירים וצעירות הגיעו ליום הפתוח של אוניברסיטת תל-אביב

הכל מתחיל כאן: למעלה מ-11,000 צעירים וצעירות הגיעו ליום הפתוח של אוניברסיטת תל-אביב שהתקיים ב-15.2.13

18 פברואר 2013
היום הפתוח של אוניברסיטת תל-אביב
ביום הפתוח של אוניברסיטת תל-אביב (תמונה: גיא פריבס)

ביום שישי האחרון, ה-15.2.13, פתח הקמפוס את שעריו בפני אלפי מועמדים ומועמדות שהגיעו ליום הפתוח של אוניברסיטת תל-אביב. למעלה מ-11,000 צעירות וצעירים הגיעו בכדי להיחשף למגוון תכניות הלימוד, למעבדות המחקר ולשירותים השונים הניתנים לסטודנטים באוניברסיטה.

אודיטוריום סמולרש לבש כמדי שנה את בגדי החג שלו והציג את דגלי תחומי הלימוד והמחקר של אוניברסיטת תל-אביב. שם קיבלו את פני המועמדים והמועמדות נציגי אגף רישום ומנהל תלמידים, המכינה האוניברסיטאית, תכניות המצטיינים, דקאנט הסטודנטים ע"ש רות ואלן זיגלר, אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב ועוד.

בכל אחת מן הפקולטות התקיימו שירותי ייעוץ ופעילויות מיוחדות כגון: הכנת גלידה בעזרת חנקן נוזלי והדמייה של אטמוספירת כדה"א בפקולטה למדעים מדויקים, סיורים בגן הזואולוגי ובגנים הבוטניים בפקולטה למדעי החיים, הצגת התיאטרון "לחף" של החוג לתיאטרון ומפגש עם הבמאי רני סער בחוג לקולנוע ולטלוויזיה בפקולטה לאמנויות, והרצאות בנושאים אקטואליים בפקולטה למדעי הרוח.

לראשונה גם שודר היום הפתוח בשידור חי משישה מוקדים ברחבי הקמפוס, וזכה למאות צפיות.

כל התמונות מהיום הפתוח בעמוד הפייסבוק הרשמי למועמדי אוניברסיטת תל-אביב >>