מסיבת השקה TAU MUZIC

ללא תשלום
מסיבת השקה TAU MUZIC

צילום: דנה לנצר

אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב מארגנת מסיבת השקה לפרויקט המוזיקה החדשני TAU MUZIC שמביא אומני אינדי לאוניברסיטה.

אגודת הסטודנטים גאה להפגיש אתכם עם עשר להקות הסטודנטים הכישרוניות של TAU MUZIC ולהציג בפניכם את הקליפים שצולמו עבורן ברחבי הקמפוס.

ב-23/10, יום שלישי, בשעה 20:15 בבניין מכסיקו (הפקולטה לאומנויות), נחגוג בערב מיוחד שכולו על טהרת המוזיקה והיצירה (כחלק מפסטיבל "small במה"). הערב יכלול הקרנה בלעדית של עשרת הקליפים שצולמו עבור הלהקות.

במהלך השנה הקרובה כל הלהקות שלקחו חלק בפרויקט יזכו להשתלב במגוון אירועים ולהשמיע את קולן ברחבי הקמפוס: הופעות בפסטיבל " smallבמה", תכניות ספיישל ב"קול הסטודנטים" ברדיו כותרת 106FM והופעות ב"רוק בצהריים" לאורך השנה.

לו"ז הופעות "smallבמה":

22/10 יום שני:

18:00 – Stereo/Type
20:15 – The Assembly

23/10 יום שלישי:

18:00 – היללה
19:00 – גב הגמל
20:15 – אירוע השקה של פרויקט TAU MUSIC
22:00 – Roof Top Ties

24/10 יום רביעי:

18:00 – Wake Up Suzzys
22:30 - Phototaxis

הכניסה חופשית. בואו לפתוח את השנה בראש טוב ולפרגן ללהקות המדהימות של TAU MUZIC .

לעמוד הפייסבוק של האירוע >>